Hydro-RDI-Network Uutiskirje 1/2021 – Tutkimusta ja tapahtumia

Hei Hydro-RDI-Network yhteistyökumppanit!

Toivottavasti kevät on lähtenyt käyntiin hyvin. Tässä hieman Hydro-RDI-Network liittyviä uutisia ja muistutuksia, jotta pääsette hyötymään kumppanuudestamme.


Yli 20 uutta tutkimusaihiota tai tieteellistä artikkelia tulossa

Hydro-RDI-Networkin osalta meillä on kasassa yli 20 vesialan tutkimusaihetta, joista on odotettavissa mielenkiintoisia tuloksia 2021 ja 2022 aikana. Osa tutkimusaiheista on myös sellaisia, että niissä tehdään mielellään yhteistyötä yritysten kanssa. Tulemme avaamaan aihioita ja kertomaan edistymisestä tulevissa tapahtumissamme sekä kirjoittamaan uutisia ja tiedotteita heti, kun on enemmän kerrottavaa.


Logo ja nettisivut kuvastavat veden alla olevia sekä maanpäällisiä sedimenttejä ilmentäen vesitutkimuksen monipuolisuutta

Verkostollamme on logo (ks. uutiskirjeen alla) ja olemme myös julkistaneet nettisivut osoitteessa www.hydrordi.com ja sieltä löytyvät myös teidän logonne sekä osa yhteystietoja ja muutamia uutisia. Olettehan yhteydessä, mikäli toivotte sivulle lisää yhteystietoja tai tulee muuta mieleen. Pyrimme kehittämään nettisivuja kevään ja kesän aikana sekä tuottamaan sinne lisää sisältöjä. Muistattehan käyttää myös hashtageja sosiaalisessa mediassa: #hydrordi ja #hydrordinetwork


Vesialan ammattilaisten verkoston merkitys kasvaa, kun verkosto aktivoituu ja saa uusia jäseniä

Hydro-RDI-Networkilla on oma LinkedIN-ryhmä, josta toivomme aktiivista vesialan osaamisen, tutkimuksen ja uutisten jakamisen alustaa. Liittykää siis mukaan!


Tuesdays of HydroTechnology – webinaarisarja starttaa toukokuussa

Hydro-RDI-Network lanseeraa webinaarisarjan, joka tarjoaa 5-10 noin tunnin pituista tietoiskua liittyen vesialan teknologiaan ja tutkimukseen. Webinaarit pidetään zoom-kokouksina tiistaisin klo 10-11 (tasan klo 10, ei akateemisia vartteja). Linkki kuhunkin webinaariin lähetetään ilmoittautuneille. Ensimmäisten webinaarien aiheet ovat julkaistu ja niihin voi ilmoittautua. Lue lisää täällä!


Hydro-RDI-Network Partner Workshop 15.6.2021 klo 9-12 Zoomissa – Varaathan ajan jo kalenteristasi!

Tapahtuman tarkoitus on tuoda verkoston toimijat yhteen kuulemaan hankkeen kuulumisista sekä suunnittelemaan yhteistä toimintaa. Tarkempi ohjelma tarkentuu lähiviikkoina ja tiedotamme, kun ilmoittautuminen avautuu. Yhteistä kenttätyöskentelyä ja teknologiademonstraatiota todennäköisesti emme voi järjestää tänä keväänä, joten otamme mielellämme vastaan myös teidän ajatuksianne tarpeista liittyen tähän työpajaan.


Otattehan yhteyttä, jos tulee kysyttävää tai tulee ideoita!

 

Rita Rauvola

Project coordinator

rita.rauvola@utu.fi