Hydro-RDI-Network Uutiskirje 2/2021 – Kesä hellii, mutta katse syksyyn

Hei Hydro-RDI-Network yhteistyökumppanit!

Toivottavasti kesä lämmittää mukavasti kehoa ja mieltä. Tässä muutama muistus kuitenkin jo hieman häämöittelevän syksyn Tuesdays of HydroTechnology-webinaareista. Muista myös seurata nettisivujamme www.hydrordi.com sekä liittyä LinkedIn-yhteisöömme, mikäli et niin vielä ole tehnyt!


Tuesdays of HydroTechnology – webinaarisarja jatkuu elokuussa  

Hydro-RDI-Network lanseerasi keväällä webinaarisarjan, joka tarjoaa tunnin pituisia tietoiskua liittyen vesialan teknologiaan ja tutkimukseen. Webinaarit pidetään zoom-kokouksina tiistaisin klo 10-11 (tasan klo 10, ei akateemisia vartteja). Linkki kuhunkin webinaariin lähetetään ilmoittautuneille. Ensimmäisten webinaarien tallenteet ovat katsottavissa ja syksyn webinaareihin voi jo ilmoittautua. Lue lisää täällä:  https://hydrordi.com/news/recordings-for-tuesdays-of-hydrotechnology-webinars-available-and-registration-for-autumn-webinars-opened/

Seuraavat aiheet ovat:

24.8. klo 10-11: Maria Kämäri, SYKE / First experiments of DGT-passive sampler use in water quality monitoring 

Ilmoittautuminen: https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=10687

7.9. klo 10-11: Jari Silander, SYKE & Liu Xiaoli, University of Helsinki / Predicting water level with neural networks

Ilmoittautuminen: https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=10722

19.10. klo 10-11: Olli Malve & Jari Silander / Datafuusio – miten yhdistän kaikki vedenlaatutiedot?

Ilmoittautuminen: https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=10955


Kehitetään LinkedIn-ryhmää ja viestitään osaamisesta

Hydro-RDI-Networkilla on oma LinkedIN-ryhmä, josta toivomme aktiivista vesialan osaamisen, tutkimuksen ja uutisten jakamisen alustaa. Meitä on siellä jo kiitettävä määrä, mutta vesialan ammattilaisten verkoston merkitys kasvaa, kun verkosto aktivoituu ja saa uusia jäseniä. Liittykää siis mukaan ja mielellään saa jakaa verkostoa kiinnostavia juttuja ja aloittaa keskusteluja! LinkedIN: https://www.linkedin.com/groups/12503286/

Ja, jotta tekisimme näkyväksi verkoston osaamista, niin otan vastaan mielelläni myös verkostolta uutisia, joita voisimme julkaista nettisivuillamme www.hydrordi.com . Jos siis tulee jotain mieleen, niin olethan yhteydessä!


Muita tapahtumia ja uutta tutkimustietoa

Keväällä ja kesällä on tehty myös paljon kenttätutkimusta ja loppusyksystä kuulemme toivottavasti jo monista tuloksistakin. Uutta tietoa toki tullaan saamaan tiputellen myös vuosia eteenpäin, onhan tutkijoillamme yli 20 uutta tutkimusta meneillään! Suunnitteilla on myös teknologiademopäivät, kunhan koronatilanne sen toivottavasti sallisi.


Mukavaa kesää kaikille!

Rita Rauvola, Project coordinator, rita.rauvola@utu.fi